Smaken


 Smaken              

Botercrème             

 

 

Smaken Botercrème:

Nutella

Oreo koekjes

Vanille

Chocolade

Lemon curd

Kersen

Aardbeien

Framboos

Zit je smaak er niet bij? Geen probleem!

geef je wensen door in het contact formulier.

 

Taarten worden 3 lagen gevuld

 

 

 

De Luxe vulling.

Deze hebben een kleine meerprijs 

*Monchou met kersenvulling

(2 lagen monchou en 1 laag kersenvulling)

Bij warm weer worden er geen slagroom vullingen gemaakt 

*Frambozen creme, vers gebakken koekjes, frambozenconfituur

(2 lagen frambozen creme met koekjes en 1 laag frambozenconfituur)

*Chocoladecreme met chocolatechip cookies

(3 lagen chocolade creme met chocolatechip cookies)

*Vanillecreme met chocolatechip cookies

(3 lagen vanillecreme met chocolatechip cookies)

*Aardbeiencreme met merengue schuimpjes.

(3 lagen aardbeiencreme met merengue schuimpjes)

 

 

 

*heb je zelf een idee ? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Uit een taart snij je stukjes van ongeveer 2 cm

 

 

 

Smaken              

Slagroom

 

 

Slagroom met:

Nutella

Stukjes Bastogne koekjes

Stukjes Oreo koekjes

Stukjes Bokkenpootjes

Schuddebuikjes

Fruit

 

Taarten worden 3 lagen gevuld

 

Vers fruit is seizoensgebonden evt meerkosten worden eerst besproken

 

 

Bij warm weer worden er geen slagroomvulling gemaakt !!

 

 

 

Uit een taart snij je stukjes van ongeveer 2 cm

 

Smaken

Confituur

 

 

Aardbeien

Framboos

Abrikoos

Bosvruchten

 

 

Andere smaak jam ? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.

 

 

*Taarten worden standaard gemaakt van een vers gebakken biscuit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Tiptaptoptaarten werkt uitsluitend met verse ingrediënten

Dus geen pakjes en zakjes !! 

*Taarten worden 3 lagen gevuld.

*Hoe ziet een vulling eruit:

*Je maakt een keuze uit 1 smaak vulling (creme)

*Voorbeeld: 

*3 lagen creme OF

*2 lagen creme en 1 laag confituur 

*Heb je zelf een idee voor een vulling laat het me even weten dan kijken we samen naar de mogelijkheden, ik adviseer u graag naar heerlijke combinaties.